Condamnarea avocatului Robert Roșu a stârnit revoltă în Baroul București

Alaturi de Robert Rosu

Mai multi avocați și-au arătat solidaritatea față de Robert Roșu, avocatul condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul „Ferma Băneasa”. Aceștia și-au pus pe Facebook la profil fotografii cu mesajul „Eu sunt Robert” și au scris postări conținând eticheta (hashtagul) „#alăturideRobert”.

Uniunea Naţională a Barourilor din România (UNBR) s-a revoltat după ce Robert Roșu, avocat la Țuca Zbârcea și Asociații, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Ferma Băneasa”. UNBR califică drept inacceptabilă „represiunea de natură penală asupra avocatului pentru consultaţiile şi susţinerile făcute în calitate de reprezentant”, potrivit unui comunicat al UNBR.

Citește articolul integral aici!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord