Declarațiile judecătorilor care și-au criticat propriile hotărâri în dosarul avocatului Robert Roșu

Europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terhes, expune nu doar opinia sa asupra soluției de condamnare, dar publică pe Facebook și extrase din actul de sesizare a instanței în cazul avocatului, extrase care conțin declarațiile judecătorilor care au pronunțat hotărârile invocate de către avocatul Robert Roșu în demersurile sale profesionale.

Reproduce mesajul său, urmat de extrasele de rechizitoriu: „După precedentul creat de DNA în dosarul ”Ferma Băneasa”, peste ani, dacă judecătorii care au pronunțat hotărâri în primă instanță ce vor deveni ulterior definitive și irevocabile vor spune că hotărârile lor sunt nelegale, atât oamenii cât și avocații care i-au reprezentat trebuie anchetați și trimiși în pușcărie pentru că au pus în executare hotărâri judecătorești pretins nelegale, deși nelegalitatea aceslor hotărâri, naterior acuzării, nu a fost constată ca atare de nicio instanță de judecată.”

Citește articolul integral pe clujust.ro!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord