Europarlamentarul Cristian Terheș: `Asistăm la stalinizarea justiției în România! România a devenit stat al junglei`

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) în Cazul ”Ferma Băneasa” s-a lăsat cu mult deranj. Pe lângă dispariția unor condamnați imediat după pronunțarea sentinței definitive și punerea lor în urmărire națională și internațională, a apărut problema condamnării unui avocat (avocatul Robert Roșu) și cât de valabil mai e în România autoritatea lucrului judecat.

Sunt foarte mulți avocați care au luat poziție față de condamnarea unui avocat doar pentru că a și-a făcut meseria de avocat. Uniunea Națională a Barourilor, Baroul București și nu numai au dat declarații de solidaritate cu avocat și și-au exprimat poziția față de precedent.

Citește articolul integral pe ziarulprofit.ro!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord