FILIERA COLDEA – Dezvaluiri despre dirijarea dosarului “Ferma Baneasa” la completul negru ICCJ al lui Ionut Matei: “De unde stia Florian Coldea la ce complet de judecatori va pica, ca doar repartizarea este aleatorie… De unde stia, cu 4-5 luni inaintea verdictului, George Maior ca ‘se vor da pedepse cu inchisoarea la toti cei din dosarul Ferma Baneasa’?… D-aia este nevoie de repartizari ‘aleatorii’ girate de Coldea si oamenii sai din Sistem”

Robert Rosu

Dezvaluiri incredibile despre dosarul “Ferma Baneasa” in care s-a pronuntat una dintre cele mai oribile hotarari judecatoresti din ultimii ani, cea de condamnare a avocatului Robert Rosu la 5 ani inchisoare cu executare, dupa achitare la fond. Un dosar despre care fostii sefi ai SRI Florian Coldea si George Maior ar fi stiut in detaliu atat la ce complet de la ICCJ va ajunge, cat si faptul ca niciun inculpat nu va fi achitat. Astfel, jurnalistul Dan Andronic…

Citește articolul integral pe luju.ro! 

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord