Student la Drept: „În opinia ÎCCJ, un avocat intră în sfera ilicitului penal dacă este excesiv de convingător?”

Constantin Alexandru Manda, student la Drept în București, cel care când conducea Asociația Elevilor din Constanța a pus pe jar Primăria lui Radu Mazăre cu notificări și procese câștigate, ridică câteva întrebări interesante, din perspectiva unui tânăr care vrea să devină avocat, după decizia istorică a ÎCCJ de condamnare a avocatului Roșu.

„Incertitudine și multe întrebări fără răspuns. Ca student la Drept care își dorește să înceapă o carieră în avocatură în mai puțin de 2 ani, împărtășesc de două zile încoace temerile și semnele de întrebare pe care le exprimă în spațiul public organele profesiei, avocați sau alți reprezentanți ai sistemului de justiție.”

Citește articolul integral pe clujust.ro!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord