Codin Maticiuc: Zilele trecute s-a creat un precedent extrem de periculos – un avocat a fost condamnat la 5 ani cu executare pentru ca și-a făcut meseria

Alaturi de Robert
O nouă problema în justiție
Zilele trecute s-a creat un precedent extrem de periculos: un avocat a fost condamnat la 5 ani cu executare pentru ca și-a făcut meseria. I-a apărat pe Remus Truica și prințul Paul într-un dosar de retrocedarari și a fost apoi inclus de judecători în „grupul infracțional” al acestora.
Cred ca este evident ca se creează un precedent periculos. Cred ca este destul clar pentru următorii mei că și Dincă și Dragnea au dreptul la un avocat și la cea mai bună apărare cu putință. Cred ca Robert Roșu nu și-a făcut decât meseria. Asta este părerea mea.
Sincer ma revolta mai puțin cei care comit o eroare sau o nedreptate și mai mult cei care stau cu mâinile în san și invocă neputința. Domnilor avocați, ce aveți de gând?! Eu unul aștept sa iasă motivația, să mă informez până la capăt, să văd ce invocă și apoi aștept propunerile dumneavoastră. Altădată pentru o problemă în justiție s-a făcut istorie în piața Victoriei.
Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord