Avocații protestează: cazul lui Robert Roșu, condamnat în dosarul „Ferma Băneasa”, pune în pericol dreptul la reprezentare și apărare a oricărui român

  • Avocatul Robert Roșu a primit cinci ani de închisoare în dosarul Ferma Băneasa
  • Roșu este condamnat pentru constituirea unui grup infracțional organizat
  • I se mai impută complicitate la abuz în serviciu

Avocatul Robert Roşu a fost condamnat de aşa zisul complet Negru de la Curtea Supremă de Justiţie la 5 ani de închisoare cu executare, după ce instanţa de fond îl găsise nevinovat. Asociația pentru dialog și solidaritate a avocaților protestează astăzi la Palatul de Justiție din București.

Avocații au ieșit să protesteze din cauza speței Robert Roșu, desprinsă din dosarul Ferma Băneasa. Acest avocat, care a fost condamnat în ciuda achitării la fond, iar până acum nu au fost descoperite probe care să susțină la această condamnare foarte dură.

Citește articolul integral pe alephnews.ro!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord