Gabriel Zbârcea: ”Duşmanii noştri sunt abuzul şi nedreptatea, nu procurorii şi judecătorii”

„Robert m-a mandatat să vă mulţumesc pentru impresionantele dovezi de solidaritate şi de sprijin. Însetat de dreptate, chinuit de dorul de soţiei (avocată şi ea, de altfel) şi de fetiţe; doar suportul vostru îl poate, cumva, bucura. A fost excepţională mobilizarea voastră, a fost nemaiîntâlnită unitatea avocaţilor, dovezi în acest sens fiind luările de poziţie ale UNBR şi ale Barourilor locale sau ale UNPLR. Am primit mesaje de susţinere de la clienţi, confraţi avocaţi, practicieni în insolvență, notari, executori judecătoreşti, bresle care au fost afectate de cazuri similare.

Duşmanii noştri sunt abuzul şi nedreptatea, nu sunt procurorii, sunt sigur că mulţi sunt revoltaţi şi ruşinaţi consultând actele dosarului, nu sunt judecătorii, ei fiind în acest caz, umiliţi, îngenuncheaţi, constrânşi să se lepede de propriile raţionamente.”

Citiți aici continuarea postării scrise de Gabriel Zbârcea, managing partener și co-fondator TZA.

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord