Revoltă în Baroul București! Înalta Curte, criticată după condamnarea avocatului Robert Roșu în Dosarul Ferma Băneasa

Este o adevărată revoltă în Baroul București! Cei de la Înalta Curte de Casație și Justiției sunt criticați la scenă deschisă după condamnarea avocatului Robert Roșu, în Dosarul Ferma Băneasa.

Avocatul Robert Roşu a primit un verdict crunt. Acesta a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul ”Ferma Băneasa”, alături de Remus Truică, prințul Paul al României sau miliardarii Tal Silberstein şi Benyamin Steinmetz.

Condamnarea avocatului Roșu a stârnit nemulțumiri mari în rândul avocaților, mulți considerând că judecătorii ÎCCJ au greșit. În acest sens, Baroul București lansează un atac la adresa magistraților, deși nu a fost publicată motivarea, pronunțându-se în necunoștință de cauză.

Citește articolul integral pe capital.ro!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord