„Avocatul nu răspunde penal pentru susținerile făcute”

În emisiunea ”Alb și negru” cu avocatul Emil Tatu, de la Constanța TV, invitații Av. Alexandru Păun (Baroul București) și Av. Mihnea Stoica (Consilier Baroul București) au discutat despre situația fără precedent în care se află acum Robert Roșu.

”Mi-e foarte greu să înțeleg ce i se impută colegului nostru avocat Robert Roșu, astfel încât să se facă abstracție față de dispozițiile legale care îl ocrotesc. Avocatul nu răspunde penal pentru susținerile făcute”, a declarat av. Mihai Stoica, consilier în Baroul București. ”Ceea ce ne îngrijorează este că acest om execută acum o pedeapsă în ciuda unei dispoziții care ar fi trebuit să-l protejeze”, a continuat Stoica.

Puteți urmări integral emisiunea aici:

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord