Dosarul Ferma Băneasa. O altă asociație a avocaților semnalează nereguli grave. Se face apel la CSM

Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților din România a transmis un punct de vedere legat de Dosarul Ferma Băneasa.

”Motto: ‘Libertatea inseamna sa fim responsabili pentru noi insine’ (Friedrich Nietzsche). Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor din Romania saluta pozitia ferma, a Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR) si a Asociatiei Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului (AJADO),

Se alatura si sprijina orice demersuri pe care asociatiile magistratilor din Romania le vor intreprinde pentru stoparea abuzurilor din justitie, indiferent de calitatea celor care fac obiectul abuzurilor (judecatori, procurori, avocati sau orice cetatean al Romaniei), precum si pentru inlaturarea oricaror forme de presiune asupra judecatorilor, procurorilor sau avocatilor, care au consecinte directe in ceea ce priveste infaptuirea actului de justitie si respectarea dreptului partilor la un proces echitabil.”

Citiți continuarea mai departe pe evz.ro!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord