Flavius Radu: „Pălărie-ntr-un picior, ghici, C4, ce-i?”

 

„PĂLĂRIE-NTR-UN PICIOR, GHICI, C4, CE-I?

Pentru început, doresc să precizez că nu îmi propun să critic în vreun fel rezultatul verificărilor efectuate de către Înalta Curte de Casație și Justiție, referitoare la repartizarea aleatorie a dosarului nr. 345/64/2016.

Cred însă că, în spiritul transparenței actului de justiție, pot face câteva observații.

Am parcurs referatul cu nr. 279/30 decembrie 2020 privind rezultatul verificărilor dispuse de ÎCCJ referitoare la repartizarea aleatorie a dosarului „Ferma Băneasa”, ocazie cu care am constatat următoarele:

1. Alegerea momentul înregistrării cauzei la ÎCCJ a determinat repartizarea la completul C4

De ce spun asta? Să vedem:

– În 27 septembrie 2019, CA Brașov înaintează dosarul către DNA în vederea redactării motivelor de apel (foto).

– În 19 decembrie 2019, ÎCCJ menține printr-o Hotărâre a Colegiului de Conducere anumiți parametrii de repartizare, respectiv, o complexitate cumulată a dosarelor de 600 de puncte pentru o ședință de judecată.

– Următoarea zi, în 20 decembrie 2019 (conform foto), DNA, restituie dosarul către CA Brașov, FĂRĂ motive de apel. Timp de aproape 3 luni dosarul doar a zăcut în arhiva DNA, așteptând momentul…”

Citiți continuarea postării de Facebook pe pagina avocatului Flavius Radu!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord