Florentin Țuca: „Vom continua să luptăm pentru această cauză care este nu doar a lui Robert Roșu și a demnității avocatului român, ci este una asociată însăși ideii de justiție”

“Dragi prieteni,

În numele lui Robert, al meu personal și al tuturor partenerilor și camarazilor de la Țuca Zbârcea & Asociații, vă urez un An Nou luminos și prosper! Un an care, deși „nou”, să se reîntoarcă la „vechea” normalitate, aceea a prieteniei, apropierii, dansului și zâmbetului nemascat.

Vă mulțumesc din suflet pentru excepționalele dovezi de afecțiune, compasiune și solidaritate atașate cauzei #alăturideRobert. Vă asigur că aceste dovezi îl însuflețesc, îl țin puternic și îi dau speranță.

Și vă mai asigur că, în ciuda unor avertismente malițioase și invitații la obediență, vom continua să luptăm pentru această cauză care este nu doar a lui Robert Roșu și a demnității avocatului român, ci este una asociată însăși ideii de justiție.”

Citiți aici continuarea postării scrise de Florentin Țuca, managing partener și co-fondator TZA.

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord