Tatiana Manolache-Onofrei: „Astăzi l-am vizitat pe colegul Robert Roșu. Am cunoscut o persoană care a trăit cu profunda convingere că justiția îi va face dreptate”

„Astăzi l-am vizitat împreună cu D-na avocat Silvana Racoviceanu pe colegul Robert Roșu. Am cunoscut un om sclipitor de inteligent, profund devotat familiei, care avea vocație pentru avocatură, un om care e mai puternic decât crede în acestă etapă grea a vieții lui și care experimentează drama omului care nu știe să fi greșit. Nu am văzut niciun condamnat.
Am cunoscut o persoană care a trăit cu profundă convingere că justiția îi va face dreptate, după cinci ani de hărțuire și care astăzi se luptă să se adapteze într-o lume căreia nu îi aparține.
Nu își dorește grațiere. Vrea să își poarte crucea cu demnitatea pe care judecata oamenilor i-au mai îngăduit-o. E încrezător că poate, procedural, cu ajutorul specialiștilor de penal, situația lui se va îmbunătăți, dar îi e teamă să spere.”

Citiți continuarea postării de Facebook pe pagina lui Bogdan Radulescu!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord