Baroul București, în contextul cazului Robert Roșu: „Consiliul a decis purtarea unei banderole albe de către toți avocații în instanțe, parchete, unități de poliție sau sedii profesionale, în sprijinul principiului exercitării libere a profesiei de avocat”

Alaturi de Robert

Baroul București reamintește membrilor corpului profesional că, în ședința din 19.12.2020, Consiliul Baroului a decis purtarea unei banderole albe de către toți avocații din Baroul București în exercitarea profesiei de avocat în instanțe, parchete, unități de poliție sau sedii profesionale, în sprijinul principiului exercitării libere a profesiei de avocat.

Citiți mai multe pe baroul-bucuresti.ro!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord