Av. Cornel Popa: „Cum poți deveni «infractor» în societatea pe care ne-o propun unii”

Cum poți deveni „infractor” în societatea pe care ne-o propun unii: prin prezența la o ședință, prin expunerea punctului de vedere și prin înmânarea de materiale scrise. Detalii, în extrasul anexat din concluziile scrise ale acuzatorilor.

Desigur, se citează și pretinsa ”Deciziune” ICCJ din noiembrie 1941. Adică o hotărâre nesemnată și care nu se regăsește în fondul de hotărâri ale ICCJ și cu privire la care nimeni nu a putut certifica faptul că ar corespunde vreunui original. Și care oricum nu privea bunul pentru a cărui retrocedare a fost condamnat Robert R (adică Ferma Regală Băneasa).

Este uimitor nu doar că o persoană poate fi condamnată penal pentru așa ceva, ci fie și faptul că există oameni care pot lua în serios astfel de „acuzații”.

Citește continuarea postării pe pagina de Facebook a lui Cornel Popa!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord