EXCLUSIV Q Magazine: Au vorbit procurorii și judecătorii. E timpul să vorbească și avocatul Roșu

#alăturideRobert a devenit o mișcare națională. Cum s-a ajuns de la „fapta nu există” la o condamnare de 5 ani cu executare

La 17 decembrie 2020,  un complet  de la Înalta Curte de Casație și Justiție format din Florentina Dragomir, Ioana Ilie și Ionuț Matei a pronunțat decizia definitivă în Dosarul Fermei Regale Băneasa.

În 18 mai 2016, omul de afaceri Remus Truică, Prințul Paul-Philippe al României, ziaristul Dan Andronic, precum şi oamenii de afaceri israelieni Tal Silberstein, Benyamin Steinmetz şi Moshe Agavi au fost trimişi în judecată de DNA în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Regale Băneasa şi a Pădurii Snagov.

Procurorii DNA i-au acuzat că în perioada 2006-2013, prin diferite forme de participare, au vizat obținerea unor bunuri de o valoare deosebită, printre care Pădurea Snagov şi Ferma Regală Băneasa, revendicate de Prinţul Paul. (…) În acest sens, doi dintre ei au și fost chemați la DNA și, în mod inexplicabil, aceștia au ajuns să declare, ani mai târziu de la pronunțarea propriei decizii, că poate „astăzi n-ar mai da aceeași sentință”.

Citește întregul articol aici!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord