Silvia Uscov, avocat: „Povestea un alt coleg că a fost în vizită la un penitenciar în Franța și nu a fost obligat să își lase toate lucrurile la intrare. Pesemne, în Franța, avocatul nu este privit ca vreun infractor”

Avocata Silvia Uscov, foarte activă și urmărită pe rețelele sociale, a fost, astăzi, în vizită la penitenciar la colegul ei de breaslă condamnat, Robert Roșu, pe care nu îl cunoștea personal.

Avocata Uscov le recomandă judecătorilor din penal să meargă din când în când la penitenciar să vadă unde trimit condamnații.

„Nu era prima dată când mergeam în vizită („grefă”, așa se numește vizita avocaților), dar de fiecare dată e apăsătoare. Nu pot să nu mă întreb dacă judecătorii din completele penale se mai duc din când în când în vizită la penitenciar ca să știe și unde îi trimit pe cei cu numele aflate pe coperta unui dosar. De asemenea, îmi amintesc cu jind cum povestea un alt coleg avocat că a fost în vizită la un penitenciar în Franța și de faptul că nu a fost obligat, spre exemplu, să își lase toate lucrurile la intrare. Pesemne, în Franța, avocatul nu este privit ca vreun infractor”, a scris avocata într-o postare pe Facebook.

Aceasta nu a destăinuit tot ce a vorbit cu Robert Roșu, dar spune că i-a confirmat lucruri pe care le auzise, dar nu le crezuse.

Citiți articolul integral pe clujust.ro!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord