De ce protestați? O faceți pentru imunitate, ca să vă puteți implica în aranjamente ilegale? Problema cu abuzul este că nu este niciodată unul singur. Dacă un avocat a fost condamnat la închisoare pentru că și-a făcut meseria, conform legii, întrebarea este: câți vor urma?

Problema cu abuzul este că nu este niciodată unul singur. Dacă un avocat a fost condamnat la închisoare pentru că și-a făcut meseria, conform legii, întrebarea este: câți vor urma?

Citiți mai mult despre riscurile ce planează asupra profesiei de avocat și asupra cetățenilor care au nevoie de servicii avocațiale, urmare a deciziei ÎCCJ în cazul lui Robert Roșu!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord