Casa de Avocatură Ţuca Zbârcea şi Asociaţii, răspunsuri despre rolul avocatului Robert Roşu în retrocedările din Dosarul „Ferma Băneasa”

Avocatul Robert Roşu – condamnat la 5 ani de închisoare în Dosarul Ferma Băneasa – nu a redactat contractul de cesiune a drepturilor litigioase încheiat între Remus Truică şi Paul Al României, avocatul fiind doar de faţă la data semnării, susţine Casa de Avocatură Ţuca Zbârcea şi Asociaţii.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie are pe rol, marţi, o contestaţie în anulare declarată de către toţi inculpaţii condamnaţi definitiv în Dosarul Ferma Băneasa, însă motivarea deciziei nu este încă redactată, astfel că procesul – cel mai probabil – se va amâna. La ora publicării acestei ştiri, Curtea Supremă dezbătea prematuritatea depunerii contestaţiei în anulare.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul.ro.

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord