Avocații din întreaga lume vor afla cum un coleg de-al lor din România a fost aruncat după gratii pentru simplul motiv că și-a exercitat profesia!

Avocații din întreaga lume vor afla cum un coleg de-al lor din România a fost aruncat după gratii pentru simplul motiv că și-a exercitat profesia, scrie Luju!

Potrivit minutei ședinței Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) din 29-30.01.2021 „Consiliul UNBR a fost informat cu privire la toate demersurile Comisiei Permanente referitor la condamnarea domnului avocat Robert-Mihăiță Roșu din 17.12.2020. S-a luat act de faptul că au fost sesizate mai multe organizații internaționale: CCBE, UIA, IBA, organizații profesionale din alte țări. Cazul va figura inclusiv pe agenda celei de-a 49-a Conferințe a președinților organizațiilor profesionale ale avocaților europeni din 12 februarie 2021 la Viena.”

Citește detalii despre deciziile UNBR aici!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord