Ion Dragne, despre cazul avocatului Robert Roșu: „Nu vânați avocații care își exercită profesia”

  • Avocatul Ion Dragne a fost invitatul Sorinei Matei, vineri seară, la emisiunea „OFF/ON The Record”
  • Ion Dragne, despre cazul avocatului Robert Roșu: „Nu vânați avocații care își exercită profesia”
  • Ion Dragne, despre desființarea SIIJ: „În ceea ce privește competența Direcției Naționale Anticorupție și a secției de Cercetare a Infracțiunilor din Justiție, în mod categoric, din punctul meu de vedere, pare a fi mult mai natural să nu lași în mâna aceluiași organ

Despre inegalitățile din instanțele României, despre cazul Robert Roșu, despre mentalitățile unor judecători, despre „avocații turnători” sau „avocații, apărătorii penalilor”, despre riscurile, bătăliile și provocările unei profesii, protocoale, bilețele, mandate de siguranță națională și dacă e bine sau nu să existe SIIJ, a vorbit Ion Dragne, decanul Baroului București și vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din României, la OFF/ON The Record.

Despre cazul avocatului Robert Roșu

„Din păcate, sfârșitul lui decembrie ne-a adus această provocare, atât la nivel personal pentru unul din avocații Baroului București, ați vorbit despre Robert Roșu, mai există și o doamnă avocat care a fost condamnată prin aceeași hotărâre cu suspendare, ceea ce a pus-o într-o situație fericită pentru ea și familia ei. Nu a fost nevoită să intre în mediul penitenciar și să nu își vadă copiii,” a spus Ion Dragne.

Citiți articolul integral pe alephnews.ro!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord