Student, anul I: „Mă sperie gândul că pot să termin facultatea, să ajung avocat și după să mor cu dreptatea în mâini”

Ioan Rus, student în anul 1 la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, a scris curajos despre efectele cazului „Robert Roșu”.

„Citind postările domnului avocat Florentin Țuca m-am speriat. M-am speriat, deoarece exact ca un copil care descoperă că Moș Crăciun nu există, am realizat și eu că democrația, principiul statului de drept și principiul prezumției de nevinovăție s-ar putea să fie o… Fata Morgana a dreptului.”, scrie „bobocul” într-un text mai lung publicat pe site-ul cj.pov21.ro.

O parte din articolul de opinie: „Mă sperie gândul că pot să termin facultatea, să ajung avocat și după să mor cu dreptatea în mâini.

Vă rog să vă gândiți că lumea vă privește. Dumneavoastră ca juriști trebuie să inspirați și să expirați încredere și justiție.”

Citiți articolul integral pe clujust.ro!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord