Florentin Țuca, invitat în emisiunea lui Marius Tucă Show, marți, de la ora 19:00

În această seară (marți, 6 aprilie), Florentin Țuca (Managing Partner TZA), va fi invitatul lui Marius Tucă Show în direct, de la ora 19:00, pe Aleph News.

 

Florentin Țuca va vorbi despre ce presupune jurământul unui judecător în exercitarea funcției sale, în contextul în care Florentina Dragomir, unul dintre judecătorii Completului Negru (completul de judecători care l-a condamnat pe Robert Roșu), nu a depus jurământul de judecător la data în care a pronunțat sentința în #CazulRobertRoșu.
Depunerea jurământului de către un judecător este o obligație legală care, dacă nu este îndeplinită, atrage după sine nulitatea numirii în funcție a acelui judecător. În 2011, Florentina Dragomir scria chiar ea despre acest lucru în teza sa de doctorat. Lipsa acestui jurământ ar putea avea consecință nulitatea tuturor hotărârilor pe care Florentina Dragomir le-a luat în perioada exercitării funcției sale de judecător.

 

Diseară, Florentin Țuca va vorbi despre ce înseamnă acest jurământ. Este Robert Roșu la un pas de eliberare? E un moment important pentru avocatul Robert Roșu, cel pentru nevinovăția căruia colegul de breaslă Florentin Țuca nu a încetat să pledeze.

Află mai multe!

 

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord