Av. Eugen Iordăchescu, despre #CazulRobertRoșu: „Nu este rolul Parchetului de a da lecții corpului avocaților și UNBR!”

Av. Eugen Iordăchescu, a scris despre #CazulRobertRoșu, exprimându-și părerea despre reacțiile Parchetului la adresa corpului avocaților:

„În cursul acestor zile a apărut în spațiul public adresa nr. 2316/IX-1/2021 emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, ca răspuns la reacțiile avute de corpul avocaților în contextul cazului Robert Roșu.

Așa cum rezultă din cuprinsul adresei, Parchetul „salută pronunțarea deciziei în cauza cunoscută sub denumirea de ferma Băneasa și consideră că această hotărâre trebuie să reprezinte un reper moral și profesional pentru toți avocații români”, precizându-se, de asemenea, că „hotărârea menționată stabilește limita exercitării profesiei de avocat care poate acorda consiliere și asistență oricărui client, dar în limitele legii”.

Textul integral aici.

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord