Urări pentru Robert

De la lansarea site-ului AlăturiDeRobert, cât și pe pagina de Facebook, s-a adunat o comunitate de peste 1.000 de oameni care, încă de la început, și-a arătat susținerea pentru #CazulRobertRoșu și și-a exprimat dorința de a fi #AlăturideRobert.

Peste 17.000 de utilizatori ne-au călcat pragul virtual al site-ului pentru a citi despre cazul lui Robert. Astăzi, 18 iulie, este ziua lui de naștere și, în măsura în care doriți să îl susțineți pe Robert și să îi trimiteți mesaje de încurajare, noi ne vom asigura că îi vor parveni.

Ne-am bucura să primim gândurile voastre sub forma unui comentariu la această postare sau pe mailul alaturiderobert@gmail.com iar noi i le vom transmite lui Robert. Mesajele pot fi redactate și sub rezerva anonimatului, dacă preferați astfel. Vă mulțumim!

 

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord