Sute de mesaje emoționante de ziua avocatului Robert Roșu: „Am credința că ți se va face dreptate. Cand vei vedea iar lumea de afara, o vei fi schimbat deja”

Alaturi de Robert

OAMENII CRED ÎN NEVINOVĂȚIA LUI ROBERT, NU ÎN JUSTIȚIA LUI MATEI – Sute de mesaje emoționante de ziua avocatului Robert Roșu: „Am credința că ți se va face dreptate. Cand vei vedea iar lumea de afara, o vei fi schimbat deja… Destinul tău a salvat viețile multor avocați. Ar fi fost condamnați ca tine de n-ar fi existat condamnarea ta… Rezistă pentru familie, colegii, prietenii care luptă să-ți facă dreptate, pentru noi, restul avocaților, să ne putem exercita corect profesia”.

Duminica, 18 iulie 2021, a fost ziua lui Robert Roșu, motiv pentru care 500 de români i-au scris urări de bine pe pagina de Facebook menționată. Oamenii își exprimă recunoștința pentru faptul că, odată cu acest abuz comis de către „Completul negru” de la ICCJ (alcătuit din judecătorii Florentina Dragomir, Ionuț Matei, Ioana Alina Ilie), lumea a început să se trezească și să trateze cu mai multă seriozitate profesia de avocat. De asemenea, comentatorii se arată optimiști că în cele din urmă i se va face dreptate lui Roșu.

Dupa cum veți vedea mai jos, printre comentatori s-au numărat și o serie de confrați ai lui Robert Roșu. Este vorba despre avocații Silvia Uscov, Victor Stanila, Mihaela Olaru și nu numai.

Citește întregul articol aici.

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord