Colegii avocați sunt #AlăturiDeRobert la un alt nivel: dincolo de nori

Solidaritatea pentru colegul avocat Robert Roșu a atins noi culmi, chiar altitudini. La început de weekend, doi dintre colegii lui Robert, l-au purtat în gând, alături de ei, în cele mai inedite momente.

Avocata Lucia Marina Alexe a sărit cu parașuta de la 4000 m, iar Dragoș Apostol, partener TZA, a urcat pe vârful muntelui Ararat la 5137 m. Ambii au purtat mesaje prin care s-au arătat, încă o dată, #AlăturiDeRobert. Datorită lor, cazul lui Robert a ajuns să fie auzit și dincolo de nori, la peste 9000 m altitudine.

„Sentimentul de libertate pe care îl ai în timpul unui salt cu parașuta mi se pare extraordinar. Și cum nu sar în fiecare zi cu parașuta, am vrut să marchez momentul cumva, cu un mesaj cu însemnătate. Sper că și Robert să aibă același sentiment de libertate cât de curând posibil, așa că ce mesaj putea fi mai potrivit decât #AlăturideRobert? Suntem #AlăturideRobert oriunde, chiar și la 4000 m altitudine”, a declarat avocata Lucia Marina Alexe imediat după aterizare.

În același timp, în expediția sa la peste 5100 m, Dragoș Apostol, partener TZA, a dedicat momentul mișcării #AlăturiDeRobert. „I-am spus lui Robert în multe rânduri să fie puternic, să-și țină fruntea sus pentru că e nevinovat. Iar eu, care am lucrat alături de el, știu în mod cert asta. Și că de dragul adevărului și dreptății, tot ce pot face pentru el este să spun tuturor, cu glas tare, acest lucru: Robert este victima unui abuz incredibil, este un om nevinovat. Iar dorința de a duce acest adevăr sus și de a-l spune tuturor din vârf de munte a fost unul din lucrurile care m-a împins înainte când îmi era mai greu”, ne-a spus emoționat Dragoș.

Ne bucurăm să vedem că mii de oameni din toată țara sunt #AlăturiDeRobert, în orice context. În luna aprilie au fost organizate proteste în toată țara, avocații și-au arătat nemulțumirea față de atacurile la adresa profesiei de avocat.

Continuăm să fim #AlăturiDeRobert de pretutindeni. 

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord