Au trecut 257 de zile de când Av. Robert Roșu se află la închisoare. Colegii avocați sunt în continuare #AlăturiDeRobert

Robert Roșu

Împreună cu avocații și toți colegii lui Robert, suntem #AlăturiDeRobert și îl susținem în demersurile sale de a-și dovedi nedreptatea comisă și de a se întoarce acasă. Iată câteva intervenții de-a lungul timpului, prin care, dincolo de criticile aduse deciziei de condamnare, colegii avocați își arată susținerea și sprijinul pentru Av. Robert Roșu.

Cornel Popa este unul dintre avocații apropiați lui Robert Roșu și ține permanent legătura cu acesta. În cadrul emisiunii „Prin tribunale ca prin viață” din 23 mai 2021, acesta a afirmat: „S-a trecut cu o lejeritate pe care o găsim foarte greu de înțeles peste hotărâri judecătorești care tranșează aspecte fundamentale pentru soluția din acest caz.”

Decanul Baroului București, Av. Dr. Ion Dragne, și-a exprimat opinia în cadrul emisiunii „OFF/ON the Record”: „Profesia de avocat începe să fie socotită ca o profesie în care îți asumi un risc pentru ceea ce trebuie să spui, și din cauza asta, devine o profesie periculoasă. Din acest motiv, am avut o reacție publică, și noi, și profesia la nivel național…”

Astăzi, au trecut mai bine de 257 de zile de când avocatul Robert Roșu se află în închisoare pentru că și-a făcut meseria de avocat. Suntem, în continuare #AlăturideRobert și sperăm că se va face dreptate în #CazulRobertRoșu.

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord