Tudor Giurgiu despre #CazulRobertRoșu: „Înalta Curte a admis recursul în casație și Robert va fi eliberat!”

Regizorul Tudor Giurgiu a fost #AlaturiDeRobert încă de la început și ne-a susținut în toate activitățile noastre. Îi mulțumim că și astăzi sărbătorește alături de noi momentul dreptății: eliberarea lui Robert.

„Acum aproape un an îmi exprimam aici uluiala și dezamăgirea provocată de faptul că avocatul Robert Roșu a fost condamnat la 5 ani cu executare pentru că, în fapt, și-a făcut meseria. Am spus că justiția e nedreaptă bazându-mă pe ce am citit din cazul lui și nu pe relația noastră de prietenie. Am fost taxat atunci de mulți care mi-au reproșat reacția emoțională, că sunt naiv, că precis e complice la ceva sau a mânărit ceva, că trebuie să ne încredem în instituțiile care se ocupă cu facerea justiției. Azi, Înalta Curte a admis recursul în casație și Robert va fi eliberat as we speak. Ce ne facem însă cu un an pierdut din viață, ăsta cine i-l mai dă înapoi…?”, a menționat regizorul Tudor Giurgiu pe pagina sa de Facebook.

Mulțumim tuturor celor care au luptat și au fost #AlăturiDeRobert în tot acest timp.

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord