Av. Silvia Uscov: „Colegul nostru, avocatul Robert Roșu, ACHITAT DEFINITIV!”

Av. Silvia Uscov a fost #AlăturideRobert încă de la început. Îi mulțumim că ne-a susținut în toate activitățile noastre, că este și astăzi alături de noi și că sărbătorește eliberarea lui Robert!

Colegul nostru, avocatul Robert Rosu, ACHITAT DEFINITIV!✌️

Un simbol atât al nedreptății care se poate revărsa peste tine, nevinovat, care te va închide departe de familie și cei dragi ție, dar și al faptului că nu trebuie să încetezi vreodată să lupți pentru dreptate, să revii printre ai tai, pentru a arăta celor care te-au sprijinit ca ai rămas demn, iar pe cei care ți-au greșit să îi ierți, după ce ar trebui să lase capul în pământ de rușine!” , a menționat Av. Silvia Uscov pe pagina sa de Facebook!

Trimite mai departe

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord