Q: Sunt persoane care spun: „Nu credem că e nevinovat. Nu e posibil să-l fi condamnat așa, pe nimic. A făcut el ceva… toate retrocedările astea abuzive au avut nevoie de avocați”

Am văzut diverse comentarii care spun că „e imposibil ca Robert Roșu să nu fi făcut ceva ilegal”, pentru că altfel nu-l condamnau. Aici este de fapt problema! A...

De ce protestați? O faceți pentru imunitate, ca să vă puteți implica în aranjamente ilegale? Problema cu abuzul este că nu este niciodată unul singur. Dacă un avocat a fost condamnat la închisoare pentru că și-a făcut meseria, conform legii, întrebarea este: câți vor urma?

Problema cu abuzul este că nu este niciodată unul singur. Dacă un avocat a fost condamnat la închisoare pentru că și-a făcut meseria, conform legii, întrebarea ...

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord