#CazulRobertRoșu | Avocatul Florentin Tuca propune modificarea legii avocaturii și a Codului de procedură penală, după condamnarea lui Robert Roșu: „Atacul foarte violent și fără precedent la adresa esenței profesiei va marca istoria jurisprudenței naționale și a sistemului judiciar românesc. Vă transmit rugămintea confratelui Roșu. Vă roagă să recitiți hotărârea judecătorească… În locul numelui Roșu să vă treceți propriul nume. Citiți-o în prezența copiilor și intrebați-i dacă mai vor să fie avocați”

Avocatul Florentin Tuca (foto), managing partner al societatii de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii propune modificarea mai multor legi, astfel incat sa nu...

Judecătoarea Gabriela Baltag, în plenul CSM: „Dați-mi voie să fiu eu avocatul avocaturii și să vă îndemn cum ne-a îndemnat domnul Țuca, să luăm hotărârea aceea, să ștergem numele avocaților și să punem numele nostru. Haideți să ne gândim dacă putem pune lanțuri la picioarele unei profesii” / „Nu îl cunosc pe avocatul Roșu. Mi-aș dori să-l vizitez. Să văd cum este să stea un profesionist în penitenciar”

Marți, 29 iunie, în plenul CSM a avut loc o ședință în cadrul căreia s-au discutat mai multe puncte, printre care independența justiției, integritatea ICCJ, dar...

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord