#CazulRobertRoșu – Florentin Țuca, în dialog cu Liviu Mihaiu (Radio Guerilla): „Fiecare cetățean al acestei țări are dreptul să se prezinte în fața judecătorilor, cu speranța ca a lui cauză este analizată, judecată, într-un termen rezonabil și în condiții de deplină imparțialitate”

Florentin Țuca și Silvia Uscov au fost invitați de către Liviu Mihaiu în cadrul unei emisiuni Radio Guerilla pentru a discuta despre problemele din justiție la ...

Av. Constantin Florin Durgheu: „Cât de indiscutabilă poate fi o hotărâre judecătorească care se fundamentează (și) pe un text declarat neconstituțional, după pronunțarea deciziei definitive, dar înaintea motivării acesteia?”

Data de 17 februarie 2021 trebuia „să aducă” motivarea controversatei decizii pronunțate de către Înalta Curte de Casație și Justiție în Dosarul „Ferma Bă...

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord