Termeni si condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII – ALATURIDEROBERT.RO –

1. Obiectivele site-ului
Prin această pagină de internet („Pagina AlaturideRobert”) dorim să facem cunoscută și să susținem cauza lui Robert și să promovăm apărarea principiilor consacrate de Constituția României.
Credem în valorile Statului de Drept, credem în supremația legii, dreptul la apărare și justiție și dreptul la un proces echitabil. Credem în cauza lui Robert Roșu!

Dacă și dvs. credeți în valorile Statului de Drept, precum și în principiile democratice, vă invităm să susțineți cauza lui Robert prin accesarea și utilizarea gratuită a paginii AlaturideRobert.

Aici veți putea găsi:
(i). date, știri, informații și alte materiale relevante pentru cauza lui Robert. interfețe dedicate în care puteți insera, în calitate de Utilizator individualizat sau anonim , comentarii, ne puteți transmite ideile, sugestiile sau recomandările Dvs privind cauza lui Robert sau puteți încărca documente relevante, după caz.
(ii). interfețe dedicate prin care ne puteți oferi datele Dvs de contact pentru a vă ține la curent cu evoluția cauzei și a altor aspecte legate de aceasta sau, după caz, pentru a vă contacta în vederea susținerii diverselor acțiuni sau demersuri pe care le-am putea întreprinde pentru promovarea, susținerea sau implementarea obiectivelor declarate ale site-ului.
În toate cazurile, atunci când, în calitate de vizitator („Utilizator”), veți utiliza sau veți interacționa în orice alt mod cu Pagina AlaturideRobert și orice altă secțiune a acestei pagini, va trebui să respectați o serie de reguli detaliate în acest set de termeni și condiții (”Termeni și Condiții”).
Atunci când ne furnizați date cu caracter personal, le vom prelucra în conformitate cu detaliile incluse în politica noastră de Prelucrare a Datelor.

2. Drepturi de proprietate intelectuală
Conținutul, designul, structura, platforma software, precum şi orice alte materiale utilizate în cadrul Pagina AlaturideRobert pot fi protejate de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, iar drepturile patrimoniale de autor și/sau de drepturi conexe cu privire la acesta aparțin operatorului Pagina AlaturideRobert.
Dacă alegeți să încărcați orice conținut (e.g. informații, materiale, documente, imagini, comentarii, etc.) pe Pagina AlaturideRobert, verificați dacă aveți drepturile necesare și că respectivul conținut respectă legislația aplicabilă.
Conținutul dvs. vă aparține, ceea ce înseamnă că păstrați toate drepturile de proprietate intelectuală asupra acestuia, însă prin postarea materialelor protejate de drepturi de proprietate intelectuală, Utilizatorul oferă operatorului Paginii AlaturideRobert o licență pentru utilizarea acestui conținut.
Licența acordată de Utilizator este internațională (i.e. valabilă oriunde în lume), neexclusivă (i.e. Utilizatorul poate acorda altor persoane licența de utilizare a conținutului) și scutită de redevență (i.e. nu presupune costuri din partea operatorului Paginii AlaturideRobert sau orice alte remunerații plătite Utilizatorului).
Licența oferită operatorului Paginii AlaturideRobert permite acestuia: (i) să găzduiască, să reproducă, să distribuie, să publice, să comunice public și să utilizeze conținutul furnizat de Utilizator (e.g. să îl salveze în sistemele sale IT, să indexeze informațiile respective) pentru scopurile menționate mai sus; (ii) să modifice conținutul, de exemplu, prin reformatarea sau moderarea (inclusiv eliminarea) lui; (iii) să sublicențieze aceste drepturi contractorilor operatorului Paginii AlaturideRobert pentru asigura funcționării Paginii AlaturideRobert conform destinației sale și crearea de noi funcții.

3. Reguli privind utilizarea Paginii AlaturideRobert și postarea conținutului pe pagina de internet
Utilizatorul înțelege că nu are dreptul să folosească mijloace automate, inclusiv script-uri, aplicații de tip robot, bot, spider, crawler și/sau sau orice aplicații / programe de calculator ce pot înșela, sau simula anumite activități sau statusuri pe Pagina AlaturideRobert sau, în orice fel, exploata anumite funcții sau vulnerabilități ale paginii de internet.
Informațiile / materialele postate pe Pagina AlăturideRobert de orice Utilizator (in orice format) poate fi supus moderării înainte sau după încărcarea pe Pagina AlaturideRobert. Operatorul Paginii AlaturideRobert are dreptul să elimine și să șteargă permanent, fără niciun motiv, orice informații / materiale postate de Utilizatori pe Pagina AlăturideRobert.
Atunci când furnizați orice materiale, informații sau date în secțiunile aferente Paginii AlăturideRobert care permit astfel de facilități, dvs. în calitate de Utilizator vă veți asigura acestea nu sunt defăimătoare, discriminatorii, nu aduc atingere legii și bunelor moravuri. Este interzisă furnizarea oricărei informații care nu are legătură cu scopul urmărit prin intermediul Paginii AlaturideRobert.
Atunci când furnizați date cu caracter personal vă veți asigura că acestea sunt corecte și complete și că aveți dreptul să furnizați și dezvăluiți aceste date prin intermediul Paginii AlăturideRobert.
Orice informații care încalcă astfel de reguli ar putea fi supuse moderării de către operatorul Paginii AlaturideRobert. Cu toate acestea, operatorul Paginii AlaturideRobert nu poate fi în niciun fel ținut responsabil pentru informațiile furnizate / publicate de un Utilizator.

4. Modificarea și încetarea operării Paginii AlaturideRobert

Operatorul poate modifica și îmbunătăți periodic Pagina AlaturideRobert. Operatorul poate adăuga sau elimina funcționalități ori funcții ale paginii de internet. De asemenea, operatorul poate suspenda sau întrerupe complet funcționarea Paginii AlaturideRobert fără nicio notificare prealabilă a Utilizatorilor.

5. Legea aplicabilă
Acest set de Termeni și Condiții va fi guvernat de și interpretat în conformitate cu legile din România.

6. Prevederi finale
Operatorul Paginii AlaturideRobert își rezervă dreptul de a actualiza periodic acest set de Termeni și Condiții.
Utilizatorii nu pot cesiona drepturile și obligațiile din acest set de Termeni și Condiții (sau orice parte a acestora) fără acordul scris al operatorului. Operatorul poate cesiona drepturile și obligațiile din acest set de Termeni și Condiții.

7. Contact
Date de contact: alaturiderobert@gmail.com

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Sunt de acord